Riungan Baraya BS Jayagiri-Lembang (01-10-2010)

share to whatsapp

Kagiatan ririungan baraya Banyolan Sunda teh kanggo ngaraketkeun tali silaturahmi. Alhamdulillah, unggal kagiatan ririungan sok aya wae baraya nu nambihan, kajeun hiji-dua. Namung, hal ieu janten sinyal positif kanggo ayana kagiatan kopi darat. Kagiatan riungan teh sanes wae mung ngahaja ngadamel acara nu dihususkeun. Salah sahijina pami baraya aya acara, sapertos acara syukuran bumi salah saurang baraya Banyolan Sunda ieu. Riungan dilaksanakeun di Jayagiri-Lembang.Hatur nuhun ka baraya nu tos kersa sumping: Kang Jack, Kang Roens, Mang Ndien, Teh Elly, Teh Noer, Ibu Ade & caroge, Kang Epul, Kang Jumud, Kang Icham, Kang Vitman, Kang Eka, Kang Jojo.





وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنى مُنْزَلاً مُبارَكاً وَأنْتَ خَيْرُ المُنْزِلينَ

Dan berdoalah: Ya Tuhanku, tempatkanlah aku pada tempat yang diberkati,
dan Engkau adalah sebaik-baik Yang memberi tempat.
(QS. Al- Mu'minuun : 29)



Follow:
Instagram twitter